Tunnevyöhyketerapiaa Keravalla

Tunnevyöhyketerapia TVT® on suomalainen KehoTunneterapia, jossa ihminen nähdään ajattelun, tunteiden ja kehon ykseytenä. Mikä tahansa näistä kolmesta voi sairastuttaa ja myös parantaa ihmisen. Keho on elävä, tunteva ja dynaaminen. Keho peilaa ihmistä ja hänen elämänhistoriaansa. Näin toteutuu klassinen viisaus: terve sielu terveessä kehossa.

Hierottaessa keskitytään avaamaan kehoa, jotta eheyttävä tasapaino pääsee palautumaan kehoon. Keholla olevat energiatukokset aiheuttavat meihin erilaisia sairauksia ja jännitystiloja, joihin tällä hoidolla pyritään vaikuttamaan.

Hoitona käytetään vyöhykeratahierontaa ja polaarista painantaa. Keskustelu on osa hoitoa, mutta tärkeintä on antaa kehon rentoutua ja avautua. Moderni vyöhyketerapia on alun perin ollut pelkästään fyysisten asioiden hoitamista, mutta lähestyy jatkuvasti psykologista vyöhyketerapiaa ja hoidon aikana voidaan asiakkaan niin halutessa käydä läpi erilaisia tunnekokemuksia.

Hoidon aikana keho käydään läpi päästä varpaisiin kevyellä hieronnalla. Jalkapohjissa ja korvissa voidaan tarpeen mukaan käyttää hoitopuikkoja, joilla painellaan elimistön heijastepisteitä.
Rentoutumisen lisäksi hoidon vaikutuksia ovat mm; verenkierron tehostuminen, aineenvaihdunnan vilkastuminen, vastustuskyvyn lisääntyminen, särkyjen ja kipujen lievittyminen, unen laadun paraneminen sekä kokonaisvaltaisen hyvin voinnin lisääntyminen.

Soita ja varaa aika vyöhyketerapiaan numerosta 045 329 5656

Moderni vyöhyketerapia:

  • 1 h hoito 60 €

  • 1,5 h hoito 75 €

Asiakkaan kokemus hoidosta:

"Otin neljän kerran hoitosarjan ja olen ollut hyvin tyytyväinen saamaani hoitoon. Uusi hoitoaika on jo varattuna."

- nimimekki Iloinen Ahven